Over

Désibel

Sinds september 2008 heeft onze vereniging haar eigen opleidingsorkest. Het opleidingsorkest vormt de schakel naar het ‘grote’ orkest van de vereniging. De leerlingen komen na een periode waar de basisbeginselen van muziek maken worden geleerd in het opleidingsorkest, waar ze meestal 2 tot 3 jaar blijven om vervolgens ook mee te gaan doen in het grote orkest.

Sinds september 2022 hebben  Fanfare Pr. Hendrik en Juliana-Concordia een gezamenlijk opleidingsorkest. Samen muziek maken is namelijk veel leuker! Het orkest bestaat uit ongeveer 15 enthousiaste leden, waarvan het grootste gedeelte jeugd is. Er spelen echter ook enkele volwassenen mee die op latere leeftijd met muziek zijn begonnen of die jeugdleden begeleiden en ondersteunen tijdens de repetities.

Ieder jaar geeft Désibel leuke en afwisselende optredens. Zo doet ze mee aan festivals, hebben ze gespeeld bij het kerstcircus in Etten-Leur en organiseert ze themaconcerten, zoals een Valentijnsconcert en een popconcert.  Naast die optredens gaan de jeugdleden op kamp of doen een leuke activiteit samen.

Sinds september 2017 staat Désibel onder leiding van Jurgen van Nijnatten.  Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens een kijkje nemen bij een van onze repetities. We repeteren wekelijks op dinsdagavond van 18.15-19.15 uur in ons muziekgebouw.

Blazersklas

 

Van februari tot en met April hebben wij weer een blazerklas georganiseerd. Er deden 15 kinderen mee. Iedereen kreeg een leeninstrument naar keuze en we leerden de basiskennis in 11 lessen. Op koningsdag hebben zij ook een concertje gegeven. Na afloop van de blazersklas mogen zij doorgaan met muzieklessen.

Opgericht

muzikanten

leden

leerlingen

Kom in contact

Locatie: Middelkampseweg 12, Gameren

E-mail: info@juliana-concordia.nl