Over onze

Vereniging

Fanfarecombinatie Prinses Juliana-Concordia is ontstaan door het samenvoegen van twee verenigingen in 1969: Prinses Juliana uit Gameren en Concordia uit Nederhemert. Sindsdien is de combinatie flink gegroeid. Zo telt het huidige ledenaantal nu ongeveer 70 actieve leden waarvan 60 muzikanten meespelen in het A-orkest.

De opleiding van onze leerlingen wordt volledig verzorgd binnen de eigen vereniging met vakdocenten. Daarnaast heeft de vereniging  een eigen opleidingsorkest, genaamd Désibel. Bij Désibel krijgen leerlingen de kans om hun talenten verder te ontwikkelen en vooral het plezier te beleven aan het samen muziek maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De fanfare organiseert diverse concerten, waaronder de jaarlijkse voor- en najaarsconcerten en een kerstconcert waarbij we een voedselinzamelingsactie houden voor de Voedselbank. We verzorgen de muziek bij de aankomst van Sinterklaas en zetten ons in bij de jaarlijkse dodenherdenking. Verder geven we regelmatig een groter concert, zoals bijvoorbeeld een groots themaconcert in samenwerking met onder andere koren, solisten en andere verenigingen.  Daarnaast houden we eind december onze oliebollen actie en helpen we de oranjeverenigingen in de feestweek mee, met de catering. Eens in de 3 jaar gaan wij op buitenlandreis. hier geven wij een aantal concerten en doen we teamsbuildingsactiviteiten.  

Tegenwoordig streamen wij onze concerten live via ons youtube kanaal. Ons kanaal is via deze link te beluisteren. Klik hier

 

 

 

 

 

 

Ons gebouw

In 2014 hebben we ons eigen verenigingsgebouw geopend aan de Middelkampse weg in Gameren. Geheel gebouwd met lokale vakmensen en met eigen leden, we zijn er dan ook erg trots op. In het gebouw hebben we twee leslokalen, een archief, een kantine en een repetitieruimte.  

Vrachtwagen

Voor het vervoeren van ons slagwerk hebben we een eigen vrachtwagen.

 

Opgericht

muzikanten

leden

leerlingen

Kom in contact

Locatie: Middelkampseweg 12, Gameren

E-mail: info@juliana-concordia.nl