Over onze

Dirigenten

Maarten van de Kolk

Maarten van de Kolk kreeg zijn eerste muziek lessen bij Elspeets Fanfare Korps. In 2005 begon hij aan de vooropleiding hoorn aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle bij Petra Botma, het jaar daarop begon hij aan de bachelor studie hoorn ook bij Petra Botma en later bij Fokke van Heel. Hij kreeg onder andere masterclasses van Ab Koster, Marie Luise Neunecker, Stefan Blonk en René Pagen. Na 4 jaar studie heeft hij deze opleiding in 2010 met goed gevolg afgesloten.In 2008 begon Maarten aan de vooropleiding directie ook in Zwolle aan het ArtEZ conservatorium bij Alex Schillings. Waarna hij vanaf 2010 de bachelor studie deed. In 2014 heeft hij deze studie afgerond. 

Vanaf mei 2016 staat het A-orkest onder zijn bezielende leiding. Samen met hem gaat de fanfare verder op de weg die ze is ingeslagen en kijkt het orkest uit naar een mooie en succesvolle toekomst!

Jurgen van Nijnatten

Jurgen van Nijnatten speelt al vanaf zijn zevende trompet. Hij heeft van zijn hobby uiteindelijk ook zijn beroep kunnen maken. Hij heeft namelijk de studie trompet gevolgd aan het conservatorium van Tilburg bij Radko Berka en Toon de Gouw. Sinds 1996 speelt hij regelmatig met Guus Meeuwis mee en heeft hij in verschillende militaire orkesten gespeeld, zoals het Fanfare Korps Koninklijke Landmacht, de drumfanfare van de luchtmacht en het Trompettenkorps Koninklijke Marechaussee. Daarnaast speelt hij nog in bands en is dirigent van een big-band fanfare en een showkorps. 

Jurgen van Nijnatten is in oktober 2016 gestart als koperdocent bij de vereniging. Gedurende dat jaar heeft hij veel van de leden verder opgeleid in de muziek en is hij een prettige leraar gebleken. Niet alleen voor leerlingen, maar ook voor de leden die geen les meer hebben: Jurgen geeft enkele keren per jaar namelijk ook master classes. Tijdens die lessen geeft hij aan de leden eenmalige lessen waarin de leden zelf kunnen aangeven waar ze meer over willen weten. Jurgen observeert hun muzikaliteit en geeft feedback. 

Vanaf september 2017 is hij naast het docentschap ook begonnen als dirigent van het opleidingsorkest Désibel.

Opgericht

muzikanten

leden

leerlingen

Kom in contact

Locatie: Middelkampseweg 12, Gameren

E-mail: info@juliana-concordia.nl